Welkom op Binnenstebuitenhof!

Via deze blog nemen we je graag mee in de wereld van de financiële dienstverlening. Een wereld die ons alle drie fascineert.

Wesley heeft vanuit de wil om de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren, en zijn passie voor het vak, in 2010 Hoffelijk opgericht. Een opleidings- en exameninstituut dat financieel dienstverleners helpt de consument nóg beter van dienst te kunnen zijn. Want daar draait het tenslotte om; dienstbaar zijn aan de consument die financiële rust verdient.

Vanuit een gedeelde passie en doel, hebben Wesley en Edwin de handen ineen geslagen. Samen sta je tenslotte sterker.

 

Waar bloggen we over?
In de financiële wereld gebeurt veel. Er worden op allerlei niveaus besluiten genomen. Wat zijn de overwegingen? Welke belangen hebben de verschillende partijen? In onze blog geven we daar onze visie en reactie op. We keren de financiële dienstverlening ‘binnenstebuiten’, zodat iedereen beter doorziet wat er gebeurt en wat er speelt.

Ieder van ons heeft een duidelijke mening en visie en we delen die graag op een prikkelende manier. Uiteraard staan we ook open voor vragen en reactie. Graag zelfs! Met elkaar krijgen we de zaken immers nog scherper.

 

Veel plezier met het lezen van onze blogs.

 

Wesley van ’t Hof en Edwin Deijs

Wesley Edwin